Mijn Flexibele Ruimteplanner geeft me veel voordelen :

1-Meer adem. Ik zit niet voor één gat gevangen .

2-Meer focus, waardoor ik beter geconcentreerd werk.

3-Minder voor me uit schuiven. Of doe het wel omdat ik genoeg ruimte heb .

4-Activiteiten die passen bij een bepaalde dag. Bijvoorbeeld: het beste poets ik op maandag. Heb dan net een fijn weekend gehad en weet, dat ik me voor de rest van de week op andere dingen kan richten.

5-een flexibele structuur waarbinnen ik kan kiezen. Meer zin in mijn dag.

6-Vaker reflectie over waar ik mee bezig ben.

7-Meer gemak bij het aanpassen van mijn bezigheden. Flexibel.

Een flexibele ruimteplanner past mij daarom veel beter. Net als mijn fijne warme lievelingsjas.

Ik doe ook niet zomaar iedere jas aan. Op de eerste plaats moet mijn jas ruim zitten. Ik ben mager en dan heb ik luchtlaagjes nodig. Die houden de kou buiten.Dan heb ik voorkeur voor kleur, maar niet te opvallend. Rond mijn vijftigste droeg ik wel jaren veel met een rode kleur. Ook mijn jas was knal rood. Dat is nu over. Paars,bruin,blauw groen zijn momenteel mijn favoriete kleuren. De jas die ik pas kocht, voelde zacht aan, had een suède achtige stof van buiten met een heerlijke teddyknuffelvoering. Verkocht. Donkerblauw van kleur. Heel belangrijk: met capuchon. En dan ook nog diepe steekzakken. Kom maar op kou. Hierin kan ik heerlijke wandelingen maken.

Hoe ziet jouw lievelingsjas er uit? Laat een bericht achter op mijn website. Ik ben benieuwd naar je bevindingen.