Schrijf je Vrij

Contact maken met je creatieve tijd door aan jezelf te schrijven.
Maak de spraak van je dansende geest los!

 

Schrijf je Vrij

Contact maken met je creatieve tijd door aan jezelf te schrijven.
Maak de spraak van je dansende geest los!

Herken je dat: Je eerste gedachten, bijvoorbeeld tijdens het wakker worden, dragen een energie in zich, die ver reikt. Ze kunnen je dag een heel andere wending geven. En er gebeuren andere dingen dan je van te voren had verwacht.
Of heb je dat ook wel eens, dat je als je ergens op de dag even een rustmomentje neemt, je ineens het antwoord weet op een vraag waar je mee rondloopt. Of een geweldige ingeving?
Op die momenten heb je contact met je creatieve tijd! Een heel andere tijd dan de kloktijd. Twee verschillende werelden.
De kloktijd houdt je bij de “les”. De creatieve tijd neemt je mee naar andere “werelden.

SCHRIJVEN AAN JEZELF: Door een pen in de hand te nemen en onophoudelijk te gaan schrijven op een vel papier gedurende een van te voren vastgestelde tijd. Zonder te verbeteren alles op te schrijven wat in je opkomt ook al doet het er ogenschijnlijk niet toe, kom je in contact met je creatieve tijd en op die manier kun je met jezelf praten over een van te voren door jou bepaald onderwerp.

Wil jij die dansende spraak van je geest los zien te maken?
Meld je dan aan via onderstaand formulier.

“Van je minischrijfcursus heb ik nog steeds baat.
Een paar keer per week schrijf ik in mijn boekje in een vooraf bepaalde tijd.
Zo leuk om te doen. Gewoon schrijven zonder na te denken. Soms stel ik mezelf vooraf een vraag waarover ik dan ga schrijven. Leuk om te doen.”

Ilse

“Door de schrijf oefening weet Miek vanuit de warboel in mijn hoofd een duidelijke vraag te krijgen.
Dat was het uitgangspunt voor de schrijfoefening. Hierdoor heb ik inzicht gekregen waar ik nu sta en daardoor is duidelijk geworden waar mijn doel ligt voor de komende tijd.
Ik kijk nu helder opnieuw naar mijn bedrijf.”

Glauke