Hier ben ik, WONDERDAG !

Wonderlijk hoe het woord Donderdag niets in me oproept, behalve dat deze dag naar Donar is genoemd, de God van de donder. Niks aan. Ik houd niet zo van gedonder. Maar des te meer verwonderlijk wat er gebeurt als ik spreek over Wonderdag. Ik kán dan niet wachten…..Een heel andere kwaliteit heeft deze naam dan ‘Wensdag’ die ik gisteren besprak.

Wonderdag, Wonder, wonderlijk, verwonderen, wonderbaarlijk. Het maakt me nieuwsgierig en geeft me een licht gevoel. Als ik wakker word sta ik op met een gevoel dat me iets bijzonders gaat overkomen vandaag.

Weet je wat….ik ga gewoon beginnen met deze dag en meld jullie op Wijdag, Schaterdag of Zindag wat er mij op Wonderdag overkwam aan wonderen, wonderlijkheden of zelfs wonderbaarlijkheden.

Kijk op deze Wonderdag eens op

www.festinalentehaastjelangzaam.nl/schrijfatelier. Misschien is deze wonderlijke manier van schrijven iets voor jou. Op 4 en 11 april geef ik een workshop hierover.

Prettige WONDERDAG allemaal.