Schrijfatelier

STADSTUIN THERESIA.

Vrij schrijven of FreeWriting is een methode om jezelf vrij te schrijven. Ik wilde altijd al graag schrijven, maar dacht dat ik het niet kon. Alleen mijn ellende van me afschrijven, dat ging wel.
Toen maakte ik kennis met FreeWriting, vrij schrijven en dat was heerlijk om te doen.

Je bepaalt je schrijftijd met een timer en begint te schrijven op een leeg vel papier, zonder stoppen of je pen van het papier te halen.
Er komen ongekende dingen bij je naar boven die je inspireren, richting geven, stappen laten zetten. Het gaat sneller dan nadenken en gaat je helpen als je bv. ergens mee vast zit.
Mij geeft het een gevoel van vrijheid, ruimte, lucht krijgen, heft in eigen hand hebben. Als je het samen doet is het gezellig en het werkt verbindend.

Ik wil ook jou hier graag kennis mee laten maken en ervan laten genieten.
Ik nodig je van harte uit om te komen ervaren wat FreeWriting is en met jou doet.
En wel op de donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur bij Stadstuin Theresia.

De data in 2019 die al vast staan zijn: 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 5 september, 3 oktober, 7 november en 5 december.

De kosten bedragen € 3.50 per keer inclusief koffie en thee. Ter plekke te betalen.

Vol=vol, dus schrijf je snel in en ga genieten.

“Van je minischrijfcursus heb ik nog steeds baat.
Een paar keer per week schrijf ik in mijn boekje in een vooraf bepaalde tijd.
Zo leuk om te doen. Gewoon schrijven zonder na te denken. Soms stel ik mezelf vooraf een vraag waarover ik dan ga schrijven. Leuk om te doen.”

Ilse

“Door de schrijf oefening weet Miek vanuit de warboel in mijn hoofd een duidelijke vraag te krijgen. Dat was het uitgangspunt voor de schrijfoefening.
Hierdoor heb ik inzicht gekregen waar ik nu sta en daardoor is duidelijk geworden waar mijn doel ligt voor de komende tijd.
Ik kijk nu helder opnieuw naar mijn bedrijf.”

Glauke

Meld je snel aan!

Vrij schrijven of FreeWriting is een methode om jezelf vrij te schrijven. Je bepaalt je schrijftijd met een timer en begint te schrijven op een leeg vel papier, zonder stoppen of je pen van het papier te halen.
Er komen ongekende dingen bij je naar boven die je inspireren, richting geven, stappen laten zetten. Het gaat sneller dan nadenken en gaat je helpen als je bv. ergens mee vast zit.

De eerstvolgende optie is op donderdagavond 6 juni van 19.30 tot 21.30 uur bij Stadstuin Theresia.